05-01-2021, 05:45 PM
Siemanko wszystkim !
Niektórzy znaja mnie już troszkę z serwera, ale przedstawię się i tutaj
Jestem Karol i mam już nie długo 26 lat
Na serwerze gram o różnych porach, praca na 2 zmiany
W CS gram od dawna, lecz z przerwami. Swoją przygodę zaczynałem od 1.6 przez pare lat, później przerzuciłem się na CS:GO. W GO chyba grałem najdłużej, później wyjeżdżałem za granicę, brak neta , brak gry , ranga spadła
Życie różnie się toczyło, ale nie miałem dobrego neta aby wrócic do gry. Obecnie mieszkam z narzeczoną i tak sobie pykam w wolnych chwilach, po dłuższej przerwie od gry
Za czasów 1.6 dośc dużo czasu spędziłem na 1 serwerowni, byłem moderatorem i adminem na kilku serwerach, ale wszystko się posypało i wtedy przyszedł czas na CS:GO. Tam już tylko rankedy i czasami faceity
Wasz serwer jest Moim pierwszym w CS:S i nieukrywam bardzo mi się spodobał
Mam nadzieję że zostanę tu na dłużej
Poza tym pochodzę z małej wioski z okolic Tarnobrzega ( podkarpacie ), interesuję się motoryzacją, muzyką, sportem no i grami
Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu fragów, no chyba że gracie jako enemy
Ozi
Niektórzy znaja mnie już troszkę z serwera, ale przedstawię się i tutaj

Jestem Karol i mam już nie długo 26 lat

W CS gram od dawna, lecz z przerwami. Swoją przygodę zaczynałem od 1.6 przez pare lat, później przerzuciłem się na CS:GO. W GO chyba grałem najdłużej, później wyjeżdżałem za granicę, brak neta , brak gry , ranga spadła

Za czasów 1.6 dośc dużo czasu spędziłem na 1 serwerowni, byłem moderatorem i adminem na kilku serwerach, ale wszystko się posypało i wtedy przyszedł czas na CS:GO. Tam już tylko rankedy i czasami faceity

Poza tym pochodzę z małej wioski z okolic Tarnobrzega ( podkarpacie ), interesuję się motoryzacją, muzyką, sportem no i grami

Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu fragów, no chyba że gracie jako enemy

Ozi